dissabte, 15 de juny del 2013

DISSABTE 15 -06 -2013


Hui hem comencat un nou dia, s´hem alcat a les huit menys quart i després hem baixat a esmorzar. A continuació hem iniciat un joc per a "trencar el gel" i anar coneixent-se. Quan hem acabat el joc, ens hem preparat les motxilles i hem partit cap a Erfurt. A continuació ens hem dividit per grups  barrejant-se amb joves de diferents paisos, intentant localitzar les pistes que es demanavem al joc. Aquest joc ha sigut molt interessant, ja que hem pogut coneixer un poc la ciutat i els nostres companys.
Posteriorment, hem dinat pizzes, i encara que han arribat un poc tard, estaven super bones.

Per la vesprada, després d´un descans, hem parlat sobre les normes i activitats que hi farem. Hem tingut temps lliure per poder visitar el casc antic, on se celebrava el festival local amb música en directe, fira medieval i altres atraccions.

                                                                                                                                     ANA BELÉN





http://erfurt-touristinformation.de/cms/erfurt-tickets-veranstaltung/kraemerbruckenfest-erfurt-grostes-altstadtfest-thuringens.html





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 comentari:

  1. Estem veient que passeu els dies molt animats. Ens dona molta alegria veure-vos en foto i saber del vostre dia a dia un poquet. Seguiu escrivint i enviant-nos fotos perque aixi cada dia tenim un moment per participar en tots vosaltres . Que gaudiu deixe intercanvi de cultures.

    ResponElimina